nails, makeup, manicure-865121.jpg

Zijn jouw nagels al summer-proof?

De zomer komt er weer aan. De dagen worden niet alleen langer, ze worden ook warmer. Waar de één zich het liefst in het zweet werkt in de tuin, zijn er nog genoeg andere opties. Namelijk simpelweg in de hangmat, bank of stoel gaan liggen en genieten van het mooie weer. Lekker in je eentje met een goed boek/leuke serie of juist iedereen uitnodigen voor een BBQ.  Waar je voorkeur ook naar uit gaat, er goed verzorgd uitzien kan nooit kwaad. Laat daarom jouw nagels ook summer-proof maken door ze te voorzien van een leuke kleur. Meer weten klik dan op de link om naar de website voor pedicure goor te gaan.

Welke kleur?

Eerlijk gezegd geloven we dat we, ongeacht onze huidskleur, elke kleur wel kunnen hebben. Laten we echter eerlijk zijn – dat is niet altijd het geval. Sommige kleuren kunnen onze huid verbeteren, terwijl andere de huid juist dof maken. Laat je daarom altijd goed adviseren over de kleurkeuze, maar hou natuurlijk altijd jouw favoriet in gedachte. Samen kun je tot de perfecte kleur komen.

De zomer en lente brengen van nature altijd schitterende kleuren met zich mee. Dan is het ook altijd verstandig om moedernatuur te volgen en een kleur uit te kiezen die past bij de kleuren in de natuur. Lichte, vrolijke of juist heel neutrale kleuren. Je komt ze allemaal tegen in de zomer en zo gek is dat nog niet.

Manicure en pedicure

Je wil natuurlijk dat je voeten en handen met elkaar matchen en dat ze er allebei verzorgd en goed uitzien. Gelukkig kun je bij de meeste schoonheidssalons terecht voor een combi-deal. Hierbij worden zowel je handen als voeten gereinigd, geknipt en gefreesd. Vervolgens worden je handen en voeten gemasseerd met een verzorgende crème. Als laatste kun je er dan voor kiezen om de nagels te laten lakken in de door jouw gewenste kleur.