Wonen met Baenks

Banken, stoelen en fauteuils bepalen voor een groot deel hoe onze woonkamers eruitzien. Ze zijn ook sfeerbepalend en daarom is het belangrijk om ook een zitruimte dat naar smaak is aan te schaffen. Als je op zoekt bent naar zitmeubilair met een eigenzinnige vormgeving en optimaal draagcomfort kom je al snel uit bij het merk Baenks. Die kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair produceren. In onze blog vertellen we meer over de banken, stoelen en fauteuils van het inmiddels bekende merk.

Wat is Baenks?

Het is een merk dat in het jaar 2016 is geboren. Een groot aantal ondernemers uit de meubelwereld hadden een duidelijk beeld voor ogen. Het produceren van kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair dat anders is dan de mainstream zitmeubels die je bij iedere willekeurige meubelzaak kunt kopen. Een sublieme vormgeving en optimaal zitcomfort gaan bij Baenks hand in hand. Terwijl het zitmeubilair met de mooiste materialen is geproduceerd.

Eyecatchers in de woonkamer

Het assortiment bestaat uit tientallen banken, stoelen en fauteuils die niet alleen optimaal zitcomfort garanderen, maar ook echte eyecatchers zijn. Door de afwerking en het gebruik van mooie materialen kan het merk prachtig zitmeubilair aanbieden waar je zonder twijfel jarenlang plezier van hebt. 

Welke materialen gebruikt Baenks?

Baenks produceert hoogwaardig kwalitatief zitmeubilair van verschillende mooie materialen. Zoals aluminium, leder, metaal en stof. Daarnaast werken zij met verschillende houtsoorten, zoals beuken, eiken en noten. Door deze materialen te gebruiken en bij een aantal modellen te combineren kunnen zij eigenzinnig meubilair ontwerpen en produceren. Er is dan ook altijd wel een product aanwezig dat zonder twijfel in de smaak zal vallen.

Ruime keuze in kleuren

Bij Baenks staat veelzijdigheid hoog in het vaandel en daarom werken zij niet alleen met verschillende materialen, maar is het zitmeubilair ook in verschillende kleuren te bestellen. Zo is er altijd wel een model in een bepaalde kleur beschikbaar die perfect in het interieur past. Of je nu een modern, industrieel of landelijk interieur hebt. Met de vintage look passen de meubels perfect in een interieur die in het teken van vintage staat. 

Baenks bankstellen

Het merk heeft een groot assortiment in bankstellen. Stijlvolle bankstellen voor twee of drie personen zijn evenals hoekbanken en loungebanken verkrijgbaar. Daarnaast bieden zij ook 2,5-zits bankstellen aan die net even meer ruimte bieden dan het 2-zits bankstel, maar minder ruimte dan een 3-zits bankstel in beslag nemen. 

Ruime keuze in fauteuils

De fabrikant biedt ook een groot assortiment in fauteuils aan. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle fauteuil voor optimaal zitcomfort of een overheerlijke relaxfauteuil. Er zijn ook draaifauteuils van het merk verkrijgbaar. Evenals bijpassende bijzettafels.

Eet- en armstoelen van Baenks

Naast bankstellen en fauteuils concentreert het bedrijf zich ook op het produceren van kwalitatief hoogwaardige eetkamerstoelen. Die perfect onder een bijpassende eettafel van Baenks passen. De mooie stoelen zijn sterk en bieden een optimaal zitcomfort. De luxueuzere armstoelen zijn eveneens geschikt voor in de eet- en woonkamer en bieden nog meer zitcomfort. Terwijl de stoelen van uiteenlopende materialen zijn gemaakt en in verschillende stijlen kleuren verkrijgbaar zijn.