6 tips voor in de tuin

Ook jouw tuin verdient toch alle aandacht, hier 6 handige tips om de zomer door te komen.

-Luifels zijn een geweldige manier om veelzijdigheid toe te voegen als het gaat om het versterken van schaduw in debuitenruimte, maar er zijn een aantal verschillende opties om uit te kiezen. Als je bijvoorbeeld een grote ruimte zoals een terras of terras wilt bedekken, is een intrekbare luifel waarschijnlijk de beste manier. Deze kunnen worden gebruikt wanneer de zon het meest intens is en worden weggezet (ingetrokken) wanneer ze niet nodig zijn. Stationaire luifels daarentegen worden het best gediend in kleinere ruimtes zoals die boven ramen. Stationaire luifels worden veel minder snel beschadigd door harde wind dan het intrekbare alternatief.

-Als je een favoriete buitenruimte hebt maar je je zorgen maakt over privacy, zijn slimme buitenzonweringen een geweldige manier om dat vakje aan te vinken. Hoewel traditioneel gebruikt als raambehandeling binnenshuis, komen slimme buitenjaloezieën voor in veel van de chique ontwerpen die hun tegenhanger in veel moderne huizen hebben gemaakt, terwijl ze veel van de UV-preventieve eigenschappen promoten als sommige van de andere oplossingen op deze lijst. Met geautomatiseerde buitenzonwering kunt u de hoogte van de zonwering indien nodig aanpassen om uw gewenste niveau van privacy en comfort vanuit uw stoel te behouden, waardoor het een werkelijk unieke optie is in een gebied met geweldige aanbiedingen. Als u zich zorgen maakt over het gevaar van schadelijke trekkoorden rond uw kinderen, of als u de esthetiek van talloze trekkoorden gewoon niet aantrekkelijk vindt, zijn geautomatiseerde tinten natuurlijk draadloos, waardoor ze volkomen veilig zijn rond huisdieren en kinderen en vormen geen struikelgevaar voor uw gasten.

-Gebruik de achterkant van je schuurdeur. Veel schuren zijn in het begin vrij klein, dus het bevestigen van een gereedschapsrek aan de achterdeur bespaart de broodnodige ruimte. Wanneer ze aan het rek worden gehangen, zijn gereedschappen met een lange steel veel gemakkelijker te bereiken zonder door de schuur te vertrappen en overal modderige voetafdrukken achter te laten.

-Planken zijn nog maar het begin, dus elke echte liefhebber zal ervoor zorgen dat hij of zij veel bakken heeft. Zodra je ruimte heeft vrijgemaakt voor het opslaan van gereedschap, weet je automatisch waar je heen moet wanneer je ze nodig hebt. Plastic bakken zijn goed voor wasgoed, maar gereedschap heeft meer steun nodig vanwege het gewicht dat ze dragen. Bovendien helpt het niet om alles uit te graven voordat je vindt wat je zoekt.

-Bouw een kleine houten hellingbaan. In het begin kan het een paar uur duren om een kleine houten hellingbaan te bouwen, maar het bespaart je maandelijks bijna evenveel tijd. Als je in de schuur bent en probeert alles te verzamelen wat je mee naar buiten neemt, zul je je realiseren dat je het niet allemaal tegelijk kunt dragen. Vooruit en terug gaan is vervelend.

-Hang een whiteboard aan de muur. Om ervoor te zorgen dat je schuur de basis wordt voor uw tuinwerkzaamheden, wil je ergens een whiteboard hangen. Het zal je leven gemakkelijker maken, want als je eenmaal de taken hebt vastgelegd, zal het moeilijk zijn om iets te vergeten. Je weet precies wanneer je jouw groenten moet planten en oogsten.